3 Nights Soendaram Divine

Experience of trust and surrender, allow the flow of life filled with abundance

The ultimate experience of a human being starts with the frequency that is surrounding your mind. As you learn to rest, your mind state understands the importance of trust and surrender. In this mind-state, your body become soft and much more flexible. When the body become soft, your emotion become gentle, therefore you are able to see beauty in your life again.

The 3 Nights of Soendaram Divine combines physical practice of yoga, meditation, outdoor activities, energetic healing, deep tissue massage, divine sound healing and Balinese Water Purification rituals. All of the practices from the land of gods to create space for your mind and soul to expand and enhance. Join us in this healing journey at Maha Hills the Healing Heaven!

Overview of Your 3 Nights Experience:

  • 1x Welcome Massage
  • 1x Welcome Drink
  • 1x 60 Minutes Divine Reflexology*
Note: Time/ schedule activities is arranged following upon arrival
  • Served Jamu/ Detox elixir of the day
    07.30
  • Yoga Asana Practice & Meditation* (90 minutes)
    08.00-09.30
     
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Breakfast
    09.30-10.30
     
  • Soendaram Body Care* (120 minutes)
    11.00-13.00
     
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Lunch
    13.00-14.00
     
  • Afternoon Rest/ Free Time. Served with Fresh Juice/ Smoothies
    14.00-15.00
     
  • Heavenly Aromatic Healing Massage (90 minutes body care), combine with Soendaram Divine Sound Healing (on the last 40 minutes)* 
    15.00-16.30
     
  • Evening Rest/ Free Time. Served with Fresh Juice/ Smoothies
    14.00-15.00
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Dinner
    18.00-19.00
     
  • Rest
    19.00
     
  • Served Jamu/ Detox elixir of the day
    07.30
  • Maha Hills sunrise Walk/ Biking
    07.00-10.00
     
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Breakfast
    10.00-11.30
     
  • Rest. Served with Fresh Juice/ Smoothies
    11.30-12.30
  • Deep Tissue Healing Massage*
    (60 minutes) continue rest
    12.30-13.30
     
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Lunch
    13.30-14.30
     
  • Rest/ Free Time. Served with Fresh Juice/ Smoothies
    14.30-15.00
     
  • Balinese Sacred Water Purification* (120 minutes)
    15.00-17.00
     
  • Evening Rest/ Free Time. Served with Fresh Juice/ Smoothies
    14.00-15.00
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Dinner
    18.00-19.00
     
  • Rest
    19.00
     
  • Served Jamu/ Detox elixir of the day
    07.30
  • Yoga Asana Practice & Meditation* (90 minutes)
    08.00-09.30
     
  • Vegan/ Vegetarian Cuisine Breakfast
    09.30-10.30
     
  • Check Out (or extend)
    12.00
     
Post Views: 20